Allmänt

Du måste vara över 18 år för att få handla på Intrend.se. Är du under 18 år så måste du ha förmyndares tillstånd.

Intrend innehar godkänd F-skatt. Alla priser visas i (SEK) och är inklusive moms 25%.

 

Betalningsalternativ

Betalning görs via PayPal eller Klarna.

 

Leverans

Alla försändelser fraktas med DHL. Din order packas inom 48 timmar och levereras inom 7 arbetsdagar. I vissa fall aviseras försändelsen med brev i brevlådan och kan ta upp till 3 arbetsdagar extra att få även om paketet ligger hos ditt utlämningsställe. Har du däremot inte fått din order efter denna period kan du kontakta oss med ditt ordernummer så hjälper vi dig att spåra ditt paket.

 

Du är skyldig att lämna korrekt adress för leverans av produkterna. Om den adress som du har lämnat inte kan bekräftas förbehåller Intrend.se sig rätten att hålla inne leveransen och annullera beställningen.

 

Ångerrätt & Retur

Enligt Lag (2005:59) 2 kap. 10§ har du alltid 14 dagars ångerrätt. Ångerrätten gäller från den dagen du har tagit emot varan. För att hävda ångerrätten ska du entydigt meddela oss detta inom 14 dagar efter att produkten mottagits. Om du vill ångra ditt köp ska du använda följande blankett och meddela oss via kontaktformuläret. Du måste själv betala fraktkostnaderna för retur om du ångrar köpet. Kontakta kundtjänst för returadress.

 

För att du ska hinna utöva din ångerrätt i tid räcker det med att du sänder in
ditt meddelande om att du tänker utöva ångerrätten innan ångerfristen gått ut.

Om du frånträder detta avtal kommer vi att betala tillbaka alla betalningar
vi fått från dig, bland dem också leveranskostnader (men då räknas inte extra leveranskostnader till följd av att du valt något annat leveranssätt än den billigaste standardleverans vi erbjuder).

Återbetalningen kommer att ske utan onödigt dröjsmål och i vilket fall som helst senast 14 dagar från och med den dag då vi underrättades om ditt beslut att frånträda avtalet. Vi kommer att använda samma betalningsmedel för återbetalningen som du själv har använt för den inledande affärshändelsen, om du inte uttryckligen kommit överens med oss om något annat.

 

Reklamation

Ditt köp omfattas av konsumentköplagen. Vid berättigad reklamation står vi för kostnaderna.

Personuppgifter

Intrend.se förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med Personuppgiftslagen (1998:204), branschregler och andra relevanta normer.

Tvist

Vid eventuell tvist har vi som policy att följa Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer.